Despre noi

Compania noastră a fost înființată să prelucreze folii de polipropilenă. Acest lucru a fost determinat de recunoașterea faptului că folia de polipropilenă este un material de ambalare modern și plăcut din punct de vedere estetic, cu excelente proprietăți de barieră contra mirosurilor.

Având o vastă experiență dobândită în tehnologii cu folii de BOPP, cPP și PP cristal, ne-am specializat în genți pentru sudură laterale şi posterioare, precum și în fabricarea rolelor de folii potrivite pentru alimentarea mașinilor moderne de ambalare. Grație îmbunătățirilor realizate în ultimii douăzeci de ani, producem şi folii cu mai multe straturi și cu barieră mare (contra mirosurilor, gazelor sau etanşe la vid), precum și folii de ambalare cu micro-perforații (care lasă aerul să circule).

Datorită îmbunătățirilor noastre tehnice și tehnologice permanente, utilizăm în prezent o instalație bine dotată cu o mulțime de diferite acti. Cerinţele unice ale clienților noștri sunt îndeplinite la un standard înalt, în timp util, cu ajutorul angajaților noștri dedicaţi care au o pregătire profesională excelentă.