Produse

Stoc întotdeauna disponibil din depozit

Personalizăm întotdeauna tipul, dimensiunea și designul materialelor de ambalare în funcție de nevoile clientului, precum și caracteristicile produsului dat. Cu toate acestea, în decursul anilor, am realizat un stoc de depozit disponibil în orice moment, fără o comandă prealabilă, chiar și în cantități mici.

Sugestiile de utilizare a acestor produse includ ambalarea produselor de panificație, produse de sezon precum ardeii și orice utilizare liberă. De asemenea, comercializăm pungi cu tematică de Crăciun și de Paști sub multe forme diferite în stocul nostru.


Pungi de ambalare

Aceste pungi pot fi simple sau imprimate, pot conține unul sau mai multe straturi (pot fi laminate), pot fi perforate, cu sudură laterală sau posterioară, împletite pe dedesubt sau într-o parte. Întoarcerea este de asemenea posibilă, cu o bandă adezivă atașată.

Domenii de utilizare: ambalarea produselor alimentare (inclusiv ambalarea produselor de patiserie, a pastelor, a produselor dulci, a produselor din ciocolată, a produselor din carne uscată, a condimentelor, legumelor și fructelor), a produselor textile (lenjerii de pat, haine, materiale textile pentru gospodărie) și o diversitate de alte utilizări, cum ar fi produsele alimentare pentru animale de companie, hrană pentru pești etc.


Pungi perforate

Compania noastră a fost unul dintre pionierii din Ungaria în producerea de pungi perforate. Există diverse dimensiuni disponibile în variante simple și imprimate. Acestea pot fi încărcate de la bază sau de sus, se pot întoarce, pot conține o bandă adezivă și pot fi folosite pentru a transporta articole de papetărie, electronice, articole de pescuit și alte produse de hobby sau orice trebuie agățat.


Folii de ambalare pentru mașini

Putem oferi clienților noștri mașini de ambalare cu role imprimate de folie, cu unul sau mai multe straturi (laminate) la lățimea și diametrul necesare, conform specificațiilor mașinii.